bijwerkingen progesteroncreme

Bijwerkingen progesteron creme

Bijwerking progesteron creme

 
Mensen mailen mij meer dan regelmatig met de vraag wat voor bijwerkingen progesteron creme ze kunnen verwachten. 
Het maakt niet uit of het om de balance creme, balance plus creme of testosteron crème  gaat, het antwoord is altijd hetzelfde.
 
De producten die wij verkopen zijn 100% natuurlijk en bio identiek (gelijk aan de stof die jouw eigen lichaam aanmaakt). Je kunt het bij wijze van spreken eten. Daarom importeren wij deze producten vanuit de VS. 
 
Dit maakt dat er geen bijwerkingen zijn. Want jouw eigen progesteron, oestrogeen of testosteron geeft ook geen bijwerkingen. Wanneer je te weinig van de stof hebt ga je symptomen krijgen. Daarom heb je dit product waarschijnlijk ook gekocht. 
Kun je ook teveel smeren? Wanneer je je houdt aan 2x daags een klein pompje niet. Wanneer je naar bijvoorbeeld het dubbele gaat dan kan het gebeuren dat je teveel smeert. Vooral wanneer je dat een jaar of langer blijft doen. Hoe weet je of je teveel hebt gesmeerd? Meestal krijg je dan symptomen. Waar je eerst echt vooruit ging ga je ineens achteruit. Dat kan natuurlijk ook door voeding komen maar ga ook even na of je niet teveel hebt gesmeerd. Mijn advies is daarnaast altijd om, wanneer jouw hormonen een tijdje goed in balans zijn, en je geen klachten meer hebt, minder te gaan smeren. Ga dan terug naar 1x per dag smeren. En hanteer stopdagen. Dan sta je op een onderhoudsdosis en blijf je stabiel. Bijwerkingen progesteron creme minimaliseer je dan.  
 
Wanneer je zoekt op bijwerkingen progesteron crème dan gaat dat altijd over de chemische crème die je via de arts krijgt. Iets wat chemisch is geeft bijna altijd problemen omdat je lichaam niet goed weet wat er mee te doen. Vandaar dat je vaak, wanneer je medicijnen slikt, weer iets erbij moet slikken om de bijwerkingen tegen te gaan. 
Soms ontkom je niet aan medicatie. Ik zelf heb me toch door de cardioloog laten overhalen om een lage dosering cholesterol verlager te slikken. Ondanks dat ik twijfels heb over het nut ervan neem ik het zekere voor het onzekere omdat bijna mijn hele familie hartfalen heeft. En de lage dosering geeft bij mij geen bijwerkingen. 
Hij wilde ook dat ik aspirine ging slikken maar dat heb ik geweigerd omdat ik dan ook maagzuurbeschermer moet nemen. En als ik ergens problemen van tegenkom dan is het maagzuurbeschermers. 
Bij progesteron, oestrogeen of testosteron tekort is het natuurlijke middel veiliger en effectiever dan reguliere medicatie. Waarom zou je dan iets nemen wat bijwerkingen geeft?
 

Bijwerkingen progesteron creme

Wat wel kan gebeuren is dat je, korte tijd, meer klachten krijgt. Hormonen die weer in balans komen kunnen raar gaan doen. Probeer daar niet teveel aandacht aan te besteden. Ga je geen zorgen maken. Het gaat weg en dan voel je je meer dan prima. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *