cellulitis oplossen

Cellulitis oplossen

Cellulitis oplossen

Het is niet makkelijk maar cellulitis kun je oplossen. Heb jij last van cellulitis? En wat vind je daarvan? Nu ben ik een groot voorstander van altijd blij zijn met wat je ziet in de spiegel maar tegelijkertijd ben ik ook van mening dat dat niet hoeft te betekenen dat je je overal bij neer hoeft te leggen. Je bent prachtig mooi zoals je bent maar wanneer jij vindt dat je geen zin hebt in overgewicht of cellulitis dan is daar helemaal niets mis mee. Dus niet jezelf afwijzen of op je kop geven maar vanuit liefde voor jezelf kijken wat er aan te doen is.
Één van de dingen waar we als vrouw geen zin in hebben is cellulitis. Maar tegelijkertijd is cellulitis een tamelijk hardnekkig iets.

Cellulitis oplossen kan met een driesporen beleid:

Cellulitis

1. Primair is de oorzaak van cellulitis een hormoon disbalans. Cellulitis ontstaat vanuit een oestrogeendominantie. Stap 1 bij de bestrijding van cellulitis is dan ook het smeren van progesteron creme zodat de hormonen weer beter in balans komen.

2. Stap over op een meer ketogeen dieet. Eet niet meer dan 20-50 gram koolhydraten op een dag. En vervang de koolhydraten door gezonde vetten zoals avocado, MCT olie, kokosvet, roomboter etc.

3. Ga een sport doen die je leuk vindt. Bewegen zorgt voor betere doorbloeding.

4. Cupping erbij helpt ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *